Home > Familie > Hva er fettflekker?

Hva er fettflekker?

September 21st, 2011 Leave a comment Go to comments

Fettflekker kan ødelegge klær, lage stygge merker på duker og møbler og gjøre husholdningen rengjøring synes umulig. Primært skyldes matlaging oljer og fett, matvarer som fransk frites, stekt kylling, ost og desserter buttery kan enkelt gjøre billigere de nye jeans du bare kjøpt, eller gjør at du vil skjule din favoritt sofaen.

I tillegg til matoljer, kan bilen oljer produsere skjemmende effekt på betong eller klær. Et fett flekker i oppkjørselen din kan ha potensial til å devaluere ditt hjem. Ofte, folk velge å installere en ny innkjørsel når fettflekker blir uutholdelig og stygge.

Lære hvordan du effektivt fjerne fettflekker kan bidra til å spare penger som ellers ville ha blitt brukt på et par nye jeans eller sofa , eller installere en ny oppkjørselen. Mens fettflekker er ikke alltid lett å fjerne, de er ikke umulige å fjerne heller. Mange tips og triks husholdningene har blitt avdekket og noen fungerer bedre enn andre.

Når du forsøker å fjerne et fett flekker fra tekstiler, bør du umiddelbart en tendens til det. Hvis du ikke gjør det, vil du risikerer å sette inn i klær, noe som gjør det vanskeligere å fjerne. Blot flekken med papirhåndkle eller gammel fille så snart som mulig.

å være mer vellykket på å fjerne ett fett flekker, bør du ikke la den tørke. Tillater flekken tørke vil bare gjøre det vanskeligere å fjerne. Hvis flekken er tørking, holde det fuktig ved dabbing kaldt vann på den. Varmt vann vil kun føre til at det satt i også.

Bruk en absorberende stoff, vil like baby pulver eller maismel, bidra til å løfte ut flekken. Hold bruke pulver til området før den har absorbert flekken så mye som mulig. Andre absorberende produkter som natron og mel vil fungere også.

For vanskeligere fettflekker, kan en kjøper i butikken, fett-fjerning produkt være nødvendig. Vær forsiktig så du ikke gni flekken men som kommersielle produkter pleier å være flere harde på tekstiler. Gni flekken vil bare ødelegge stoffet videre. I stedet DAB flekken med produktet før det er blitt mindre, så maskin vask.

Hvis flekken er i teppe, prøve dabbing pulver og vann over området. Du kan også prøve et produkt som DW-40 ®, som har en tendens til å oppløse flekken og bistår med lettere fjerning. Du kan også bruke en kommersiell teppe sjampo for å hjelpe kvitt flekken fullstendig.

Fordi betong er forskjellig fra stoff, baby pulver vil ikke ha samme effekt på rensing flekker forårsaket av auto oljer. Prøv heller å dekke flekken med sagflis eller kattesand. Tillat flekken å sitte dekket i to dager, og deretter feie unna. Gjenta hvis du må.

Categories: Familie Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.